Welkom op de website van:
KBS De Berkenhof!

De aula is weer helemaal in de carnavalssferen met dank aan onze oudervereniging.

Schoolfruit: Sinds 14 november zijn wij
weer gestart met het schoolfruit. Op
woensdag, donderdag en vrijdag krijgen
de kinderen een stuk fruit aangeboden.

En wat staat er deze weken op de agenda?

-22 maart, actie Oosterhout schoon
                            -26 maart, ondersteuningsteam
                            -28 maart MR vergadering

Berkenblad
Berkenblad nummer 13 staat weer voor u klaar! Via de leerkracht van uw kind wordt het u door gemaild. Mocht u toch liever een papieren exemplaar hebben, dan kunt u dit bij onze conciŰrge meneer Rob halen. Download HIER  Berkenblad nummer 13 van 19 maart 2019. Het volgende Berkenblad verwachten wij in week 14.

Voorschool De Berkenhof
Onze Voorschool is nog steeds erg populair en omdat wij maar 16 kinderen per dagdeel kunnen plaatsen, moeten wij bij teveel aanmeldingen helaas werken met een wachtlijst. Dus heeft u een kindje dat binnenkort of op iets langere termijn 2 1/2 jaar wordt, meld hem of haar dan gauw aan bij onze locatiedirecteur juf Nelly! Onze Voorschoolleidsters juf Tine en juf Carla heten uw kindje graag welkom op maandagmiddag en/of dinsdagmiddag en/of woensdagmorgen en/of donderdagmorgen.

Onze school is gezond
Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat!

Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat Ún hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval.

Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor Bewegen en Sport, voldoet aan de criteria en heeft het themacertificaat gehaald. Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.

Wat doe jij na school?
- Miniclub (woensdagmiddag gymzaal Ridderstraat)
- Gratis sporten groep 3 t/m 6 (donderdagmiddag sporthal Arkendonk)
- Voetbalinstuif groep 7/8 (woensdagmiddag sporthal Arkendonk)