Kerstmis op de Berkenhof

Wij besteden altijd ruim aandacht aan Kerst. In de adventstijd staan we bij Kerst stil met een project in de klassen en zijn alle ruimtes in de school sfeervol aangekleed, met dank aan de commissie Vieringen! Voor de Kerstvakantie organiseren wij een stemmige kerstviering in de aula, nu eens gecombineerd met een kerstonbijt, dan weer eens met een kerstdiner.
Dit jaar zal de kerstviering plaatsvinden op 21 december in de avond.
De volgende dag (vrijdag) zullen wij ook nog aandacht besteden aan kerst. 's middags zijn de kinderen vrij.

Kersthapjes voor instant feestgevoel

Voor de kerstprojecten maken wij gebruik van de methode Trefwoord. Dit is een methode voor levensbeschouwelijke ontwikkeling.

In de adventsperiode werken we in de verschillende groepen ieder op eigen wijze aan een thema. Op vrijdag 22 december zullen we met elkaar tijdens een stemmige kerstviering in de aula van onze school dit thema afronden.