Hoor wie klopt daar kinderen...

Met zoveel lieve kinderen kán het natuurlijk niet missen: elk jaar vereert Sinterklaas ons met een bezoek rond de dag van zijn verjaardag. De weken hiervoor worden alle klassen versierd, liedjes geoefend en dansjes ingestudeerd.

De school is weer gezellig versierd door de Werkgroep Vieringen, in de klassen hangt een sfeer van gezonde spanning, de knutselwerkjes versieren de muren van de klas.
De bovenbouw is druk bezig Sinterklaas te helpen met het maken van surprises en de onderbouw volgt op het Sinterklaas Journaal de verrichtingen van Sinterklaas en de Pieten. De Berkenhof is weer in Sinterklaas sferen!

Dit jaar heeft Sinterklaas met zijn pieten op donderdag 5 december een bezoek gebracht aan onze school. En hoe !! Om half 9 's ochtends werd iedereen verwelkomd door een hele Pietenband !!
Na dit leuke onthaal gingen de kinderen naar hun eigen klas en bracht de Sint een persoonlijk bezoek aan iedere klas. Wederom bedanken wij de Sint voor deze mooie dag en kijken alweer uit naar zijn volgende bezoek !