Bewegen is gezond: sportdag!

Dat bewegen gezond is, weet iedereen. Om dat te onderstrepen Ún omdat het gewoon heel leuk is, organiseren wij elk jaar een sportdag voor de hele school... Met de hulp van vele ouders doen de kinderen die dag allerlei spelletjes en sporten. En natuurlijk verdienen ze daarmee een heus sportdiploma!
Wist u dat wij een sportactieve school zijn? Met superleuke sportlessen, begeleid buitenspel, een uitdagend schoolplein enz. enz.

Oosterhout In Beweging

De stichting Oosterhout In Beweging (OIB) verzorgt veel sportieve activiteiten voor de jeugd, ook in Oosterhout Noord. Klik hier voor de site van OIB.

Dit schooljaar hebben wij weer meegedaan aan de Koningsspelen. En wat hadden we geluk met het weer! Onder een strak blauwe hemel hebben de kinderen op de grasvelden rondom de school en op ons grote schoolplein allerlei verschillende spellen en activiteiten kunnen doen. Het gezonde ontbijt werd bij ons een gezonde lunch, zodat de kinderen de gehele dag goed verzorgd en gezond hebben doorgebracht. Dank aan alle hulpouders die deze dag mogelijk hebben gemaakt, in het bijzonder aan de familie Boels voor het sponsoren van alle spellen!

Zie voor meer foto's het album "Koningsspelen"