Zet je in voor een betere wereld!
Iedereen kan zijn steentje bijdragen om de wereld een beetje beter te maken. Dat is iets wat wij onze leerlingen ook willen meegeven. Om dit te bereiken, organiseren wij elk jaar een sponsoractie ten goede van een goed doel. Afgelopen jaar hebben wij geld ingezameld om kinderen op Bali naar school te laten gaan. We besteedden in de lessen aandacht aan dit land en hielden een sponsoractie om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit  doel. Dit leverde een gezellig en sportieve avond op in Zwembad de Warande, waar wij baantjes zwommen (bovenbouw) en visjes hengelden (onderbouw) voor het goede doel.

Het doel van de sponsoractie van dit jaar ligt wat dichter bij huis, nl. ons eigen schoolplein. Om het buiten spelen te bevorderen willen wij ons schoolplein opknappen en daar is veel geld voor nodig. In samenwerking met Oosterhout in Beweging (OiB) zijn wij een activiteitenplan aan het opzetten. Zowel ter bevordering van de gezondheid als ter vergroting van de motorische ontwikkeling van kinderen is veel bewegen en buiten spelen noodzakelijk. Wij willen daar als school graag een bijdrage aan leveren.  Vandaar dat onze sponsoractie dit jaar in het teken staat van ons eigen buitenspeelproject!

In september zijn we met de hele school naar sporthal Arkendonk gegaan om daar op een hindernisparcours zoveel mogelijk rondjes af te leggen. Daarbij werden we aangemoedigd door veel ouders en belangstellenden. Totaal hebben we meer dan 1000 euro opgehaald voor ons nieuwe schoolplein!
Heel erg bedankt iedereen voor uw bijdrage!