Hatsikidé!
Carnaval gaat op onze school niet onopgemerkt voorbij. Het moet een feestje zijn voor alle leerlingen, jong en oud, van onze school. We hossen, spelen spelletjes en dat alles in een leuk thema. Ook hebben we elk jaar onze eigen Raad van Elf en sinds 2012 ook onze eigen, door de kinderen ontworpen, Carnavalsvlag.

Elk jaar gaat hier dus weer het dak eraf!!

Het motto dit jaar in Oosterhout is: "Op ne goeie bojem". Daar sluiten wij ons graag bij aan!
En natuurlijk wordt de school ieder jaar weer mooi versierd door de werkgroep vieringen. En daar zijn wij de ouders heel dankbaar voor!

Dit jaar barst het feest op de Berkenhof los op vrijdagochtend 9 februari. Alle kinderen, van groep 1 t/m 8, mogen verkleed naar school komen om te hossen en te dansen op gezellige carnavalsmuziek. We kijken hoe mooi iedereen aangekleed is. Verder zullen we op deze ochtend een spelletjescircuit doen. Na deze ochtend begint om 12.15 uur de vakantie. Alaaf!

En we krijgen ook altijd bezoek van Prins Carnaval:

En dan gaan we nog even door met het feestje: