Actueel Nieuws

Actueel Nieuws

Op naar de zomervakantie

Het is echt al weer zomer en daar genieten we enorm van. Nu nog het schooljaar goed afsluiten en dan is er ook weer een lichting middelbare scholieren klaar voor hun vervolg opleiding, dat is weer een spannende tijd!
Het team staat nu ook gewoon klaar om iedereen helemaal klaar te stomen voor het volgende jaar. Wij wensen iedereen weer hele fijne maanden toe met mooi weer. Veel succes nog bij het leren, spelen en sportief bewegen!
 

Agenda op korte termijn …

– Dinsdag 27 en woensdag 28 juni zijn de oudergesprekken voor groep 1 t/m 7
– Dinsdag 11 juli komt Berkenblad nummer 20 uit
– Dinsdag 11 juli is er een ondersteunigsteam overleg
– Woensdag 12 juli is het rapport ophaalavond van 18:00 – 20:00 uur
– Vrijdagochtend 14 juli is de laatste ochtend op school, de kinderen zijn vanaf 12:15 vrij en dan begint de zomervakantie
– We zien iedereen graag weer terug op maandag 28 augustus, fijne zomervakantie gewenst!!!
 

Berkenblad

Berkenblad nummer 20 staat weer voor u klaar!
Via de leerkracht van uw kind wordt het u door gemaild. Download HIER Berkenblad nummer 20, van 11 juli 2023. Het volgende Berkenblad verwachten wij in het nieuwe schooljaar.
 

Voorschool De Berkenhof

Onze Voorschool is nog steeds erg populair en omdat wij maar 16 kinderen per dagdeel kunnen plaatsen, moeten wij bij teveel aanmeldingen helaas werken met een wachtlijst. Dus heeft u een kindje dat binnenkort of op iets langere termijn 2 1/2 jaar wordt, meld hem of haar dan gauw aan bij onze locatiedirecteur juf Nelly!
Onze Voorschool-leidsters heten uw kindje graag welkom op maandagmiddag en/of dinsdagmiddag en/of woensdagmorgen en/of donderdagmorgen.
U kunt uw kind inschrijven via de volgende link: Inschrijven voorschool

Mocht de link niet werken, dan kunt u ook inschrijven via de website van Delta-onderwijs. Voor ouders die hier graag hulp bij willen hebben, heeft de directie een aangepast papieren inschrijfformulier waarin u zelf de gevraagde gegevens invult. De directie zet het dan voor u in het digitale systeem. Delta-voorschool verzorgt de plaatsing. Vervolgens ontvangt de directie vanuit Delta-voorschool de bevestiging van inschrijving.
 

Onze school is gezond

Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn en blijven trots op dit behaalde resultaat!
 
Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval.

Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor Bewegen en Sport, voldoet aan de criteria en heeft het themacertificaat gehaald. Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.
 

En wat doe jij na school?

Na schooltijd zijn er diverse leuke activiteiten voor sportieve en creatieve kinderen.
Kijk eens op de website van Sjors Sportief, want er staat gegarandeerd iets tussen wat je graag wil doen.
Wat denk je van Apenkooi, Circus, Leren Programmeren, Schaatsen, Robots Maken, Duiken, Scouting, Grafitti en nog heel veel meer !!!

Verder wordt er door diverse verenigingen een introductieles of kennismaking aangeboden.
Sommige activiteiten vragen een kleine vergoeding, maar daar krijg je een leuke tijd voor terug.
Dus schrijf je in (of laat je ouders inschrijven) en kom met ons meedoen !