Medezeggenschapsraad (MR)

Medezeggenschapsraad

De medezeggenschapsraad (MR) is een bij de wet geregelde vertegenwoordiging van ouders en personeel. De taken en bevoegdheden van deze raad zijn nauwkeurig omschreven in het reglement. Samen met de directie van de school stelt zij het beleid van de school vast. De MR overlegt over zaken die alle ouders/verzorgers, alle leerlingen en personeelsleden aangaan. De MR vergadert 7 keer per jaar. De vergaderingen vinden plaats in de school en zijn openbaar, tenzij in het reglement anders is bepaald. De vergaderdata voor het schooljaar 2019-2020 kunt u ook vinden in de informatiekalender.

Wilt u meer weten over de zaken die bij de MR aan bod gekomen zijn, lees dan bijvoorbeeld ons jaarverslag of schuif voor actuele zaken aan bij een vergadering. Bij vragen kunt u altijd terecht bij één van de leden van de MR.

In de Wet Medezeggenschap Scholen staat vast hoe de MR moet worden samengesteld. De MR van De Berkenhof bestaat uit vier personen: twee ouders en twee personeelsleden.

De volgende ouders hebben momenteel zitting in de MR:
Marieke de Kievit
Patricia Lebbing